Nationaal
FC Eindhoven macht naar overwinning op eigen bodem in een spannende strijd

FC Eindhoven verslaan Zwolle

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/07 21:36
E0

FC Eindhoven overwonnen Zwolle, 4x2, op Vrijdag, op naar speeldag 32 van de Holand Second Division. Naar deze wedstrijdweek, Rob Penders's team kwam van een nederlaag en Zwolle team kwam van vijf wint. Lennart Thy heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Lennart Thy na 3 minuten. In de 10e minuut, Charles Brym ontslagen voor FC Eindhoven. Na 30 minuten, Collin Seedorf scoorde het tweede doelpunt voor Eindhoven team. In de 37e minuut, Lennart Thy schoot Zwolle tweede doelpunt.

Met 70 minuten op de klok, Charles Brym getroffen voor Rob Penders's team. In de 75e minuut, Naoufal Bannis scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Zwolle zijn 1e in de tabel, met 72 points, terwijl FC Eindhoven op de plaats 6e zit, met 50 points. In hun volgende wedstrijd, Eindhoven team bezoek VVV-Venlo, terwijl Zwolle team speelt thuis tegen Telstar.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 07 april 2023 - 19:00
Jan Louwers Stadion
4-2
Charles Brym 10' 70'
Collin Seedorf 30'
Naoufal Bannis 75'
Lennart Thy 3' 37'