Internationale
      Doelpunten in overvloed als Monterrey overwinning op eigen bodem

      Monterrey verslaan Club Tijuana

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/02 05:57
      E0

      Monterrey overwonnen Club Tijuana, 4x0, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 13. Naar deze wedstrijdweek, Monterrey team kwam van drie wint en Tijuana team kwam van Een gelijkspel. Rodrigo Aguirre was de ster met 2 doelen.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Rodrigo Aguirre na 5 minuten. In de 22e minuut, Monterrey verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. Na 32 minuten, Monterrey team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Germán Berterame. Met dit doel heeft Germán Berterame zijn doel tien van de huidige campagne behaald.

      Spits maakte het laatste doelpunt met 76 minuten op de klok.

      Na het resultaat Monterrey zijn 1e in de tabel, met 34 points, terwijl Club Tijuana op de plaats 15e zit, met 12 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Monterrey team bezoek América. In de tussentijd, Tijuana team speelt thuis tegen Querétaro .

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MONTERREY
      TEKENEN
      CLUB TIJUANA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 02 april 2023 - 02:15
      Estadio BBVA Bancomer
      Óscar Macías
      4-0
      Rodrigo Aguirre 5' 22'
      Germán Berterame 32' 76'