Internationale
      Charleroi grijpt late overwinning meer dan bezoekers een hoog scorende weds

      Westerlo geniet van een productief bezoek aan Charleroi

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/02 00:15
      E0

      Charleroi overwonnen Westerlo in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 31 van Jupiler Pro League . Tot deze speeldag, Westerlo team kwam van twee wint en Charleroi team kwam van een overwinning. Youssouph Badji was beslissend met 1 doel.

      Mathias Fixelles opende de score met 8 minuten op de klok. Na 35 minuten, Vakoun Bayo getroffen voor Charleroi. In de 39e minuut, Daan Heymans scoorde het tweede doelpunt voor Charleroi team.

      In de slotfase van het spel, Tuur Dierckx maakten het tweede doelpunt voor Westerlo, vanaf de penaltystip. Youssouph Badji maakte het winnende doelpunt met al 90 minuten op de klok. Met dit doel heeft Youssouph Badji zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Westerlo zijn 7e in de tabel, met 48 points, terwijl Charleroi op de plaats 8e zit, met 44 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Felice Mazzu's team host Zulte Waregem. In de tussentijd, Westerlo team speelt uit tegen Anderlecht.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 01 april 2023 - 17:15
      2-3
      Mathias Fixelles 8'
      Tuur Dierckx 89' (pen.)
      Vakoun Bayo 35'
      Daan Heymans 39'
      Youssouph Badji 90'