Internationale
Fijne marges vallen in het voordeel van Újpest FC op eigen bodem in een spa

Zalaegerszeg struikelen om te verslaan tegen Újpest FC

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/01 19:21
E0

Újpest FC verslaan Zalaegerszeg, 3x2, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 25 van Hungarian League. Naar deze wedstrijdweek, Budapest team kwam van een nederlaag en Zalaegerszeg team kwam van een overwinning. Kevin Csoboth met een fantastisch scherm.

Na 29 minuten, Kevin Csoboth openden de score voor Újpest FC. Met 37 minuten op de klok, Petrus Boumal miste de stip.

Budapest team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Kevin Csoboth, na de pauze. Op een ongelukkig moment scoorde Giorgos Antzoulas een eigen doelpunt na 62 minuten. In de 66e minuut, Meshack Ubochioma scoorde het tweede doelpunt voor Zalaegerszeg. Kevin Csoboth heeft de hattrick, in de 75e minuut voltooid.

Na het resultaat Zalaegerszeg zijn 7e in de tabel, met 30 points, terwijl Újpest FC op de plaats 8e zit, met 30 points. Volgende, Miloš Kruščić's team bezoek MOL Fehérvár FC. In de tussentijd, Zalaegerszeg team speelt thuis tegen Kisvárda.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 01 april 2023 - 14:00
3-2
Kevin Csoboth 29' 47' 75'
Giorgos Antzoulas 62' (og)
Meshack Ubochioma 66'