Internationale
Eert zelfs in een spannende ontmoeting

Honors zelfs tussen Monza en Cremonese

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/18 16:42
E0

Op wedstrijdweek 27, de wedstrijd tussen Monza en Cremonese op Zaterdag eindigde in een gelijkspel, 1x1. Komen in de wedstrijd, Raffaele Palladino's team kwam van Een gelijkspel en Cremona team kwam van twee nederlagen.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Daniel Ciofani in de 61e minuut, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Met dit doel heeft Daniel Ciofani zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Carlos Augusto maakte het laatste doelpunt met 69 minuten op de klok met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Carlos Augusto heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Monza zijn 13e in de tabel, met 34 points, terwijl Cremonese op de plaats 19e zit, met 13 points. In de volgende wedstrijd, Raffaele Palladino's team speelt thuis tegen Lazio. In de tussentijd, Cremona team host Atalanta.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
MONZA
TEKENEN
CREMONESE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 18 maart 2023 - 14:00
Stadio Brianteo
Antonio Giua
1-1
Carlos Augusto 69'
Daniel Ciofani 61'