Internationale
Eert zelfs in een veelbewogen wedstrijd met 4 goals

Een punt per stuk voor Nantes en Nice

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/12 16:09
E0

Nantes en Nice speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, op wedstrijdweek 27. In deze competitie, Nantes team kwam van drie nederlagen en Didier Digard's team kwam van Een gelijkspel. Mostafa Mohamed was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Terem Moffi na 5 minuten. Met deze staking heeft Terem Moffi 15e doelen voor het seizoen bereikt. Met 31 minuten op de klok, Moussa Sissoko getroffen voor Nantes. In de 35e minuut, Ludovic Blas had een gouden kans om te scoren maar miste de penalty.

Na 71 minuten, Youssouf Ndayishimiye schoot Nice tweede doelpunt. Mostafa Mohamed maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat Nice zijn 7e in de tabel, met 43 points, terwijl Nantes op de plaats 14e zit, met 29 points. Volgende, Antoine Kombouaré's team bezoek Lyon, terwijl Didier Digard's team host Lorient.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
NANTES
TEKENEN
NICE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 12 maart 2023 - 14:00
Stade de la Beaujoire-Louis Fonteneau
Willy Delajod
2-2
Moussa Sissoko 31'
Mostafa Mohamed 88'
Terem Moffi 5'
Youssouf Ndayishimiye 71'