Internationale
RB Leipzig heb het gemakkelijk thuis

RB Leipzig dreun Borussia M´gladbach

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/11 16:33
E0

RB Leipzig overwonnen Borussia M´gladbach in een overwinning op Zaterdag, 3x0, op naar speeldag 24 van de 1. Bundesliga. Komen in de wedstrijd, Leipzig team kwam van een nederlaag en Daniel Farke's team kwam van Een gelijkspel.

De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

In de 53e minuut, Alassane Pléa had een gouden kans om te scoren maar miste de penalty. Timo Werner opende de score met 58 minuten op de klok. In de 71e minuut, Emil Forsberg schoot RB Leipzig tweede doelpunt, vanaf de penaltystip. Josko Gvardiol maakte het laatste doelpunt met 80 minuten op de klok.

Na het resultaat RB Leipzig zijn 3e in de tabel, met 45 points, terwijl Borussia M´gladbach op de plaats 10e zit, met 30 points. Volgende, Marco Rose's team bezoek VfL Bochum. In de tussentijd, Daniel Farke's team host Werder Bremen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
RB LEIPZIG
TEKENEN
BORUSSIA M´GLADBACH

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 11 maart 2023 - 14:30
Red Bull Arena
Matthias Jöllenbeck
3-0
Timo Werner 58'
Emil Forsberg 71' (pen.)
Josko Gvardiol 80'