Internationale
      Fijne marges vallen in het voordeel van FC Porto thuis in een doelpuntenfes

      Estoril Praia struikelen om te verslaan tegen FC Porto

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/10 22:45
      E0

      FC Porto uitgesmeerd Estoril Praia, 3x2, op Vrijdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 24. Naar deze wedstrijdweek, Porto team kwam van een overwinning en Ricardo Soares's team kwam van vier nederlagen.

      Marko Grujic opende de score in de 9e minuut, uit een hoek. Na 27 minuten, Tiago Gouveia ontslagen voor Estoril Praia, met een schot met de rechtervoet in de doos. Met 31 minuten op de klok, André Franco scoorde het tweede doelpunt voor FC Porto, met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied.

      In de 67e minuut, Francisco Geraldes schoot Ricardo Soares's team tweede doelpunt, vanaf de penaltystip. Na 73 minuten, Mehdi Taremi heeft alles ingepakt, vanaf de penaltystip. In de slotfase van het spel, Estoril team zag Francisco Geraldes weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

      Na het resultaat FC Porto zijn 2e in de tabel, met 57 points, terwijl Estoril Praia op de plaats 15e zit, met 22 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Dragões bezoek SC Braga. In de tussentijd, Ricardo Soares's team host GD Chaves.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC PORTO
      TEKENEN
      ESTORIL PRAIA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 10 maart 2023 - 20:15
      Estádio do Dragão
      Gustavo Correia
      3-2
      Marko Grujic 9'
      André Franco 31'
      Mehdi Taremi 73' (pen.)
      Tiago Gouveia 27'
      Francisco Geraldes 67' (pen.)