Internationale
Arsenal behaalt overwinning bij de dood op eigen bodem in een wedstrijd met

Arsenal win AFC Bournemouth

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/04 17:33
E0

Arsenal uitgesmeerd AFC Bournemouth, 3x2, op Zaterdag, op naar speeldag 26 van de Premier League . Tot deze speeldag, Mikel Arteta's team kwam van drie wint en Gary O´Neil's team kwam van een nederlaag.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Philip Billing vroeg in het spel. Met dit doel heeft Philip Billing zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

Na 57 minuten, Marcos Senesi scoorde het tweede doelpunt voor AFC Bournemouth. Met 62 minuten op de klok, Thomas Partey ontslagen voor Arsenal. London team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Ben White, in de 70e minuut. Reiss Nelson scoorde de winnaar met al 90 minuten op de klok.

Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 63 points, terwijl AFC Bournemouth op de plaats 19e zit, met 21 points. In de volgende wedstrijd, Mikel Arteta's team bezoek Fulham. In de tussentijd, Gary O´Neil's team host Liverpool.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ARSENAL
TEKENEN
BOURNEMOUTH

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 04 maart 2023 - 15:00
Emirates Stadium
Chris Kavanagh
3-2
Thomas Partey 62'
Ben White 70'
Reiss Nelson 90'
Philip Billing 1'
Marcos Senesi 57'