Internationale
      Doelpunten in overvloed als Celta de Vigo overwinning thuis

      Valladolid les gegeven door Celta de Vigo

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/26 17:15
      E0

      Celta de Vigo overwonnen Valladolid, 3x0, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 23 van de La Liga. Tot deze speeldag, Vigo team kwam van Een gelijkspel en Valladolid team kwam van een nederlaag. Gabri Veiga heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen samen met 1 assist.

      Met 17 minuten op de klok, Haris Seferovic openden de score voor Celta de Vigo. Na 32 minuten, Gabri Veiga scoorde het tweede doelpunt voor Carlos Carvalhal's team.

      Middenveld maakte het laatste doelpunt in de 64e minuut. Met 84 minuten op de klok, Selim Amallah verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart.

      Na het resultaat Celta de Vigo zijn 13e in de tabel, met 27 points, terwijl Valladolid op de plaats 16e zit, met 24 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Vigo team bezoek Osasuna. In de tussentijd, Pacheta's team host Espanyol.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      CELTA DE VIGO
      TEKENEN
      VALLADOLID

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 26 februari 2023 - 15:15
      Municipal de Balaídos
      De Burgos Bengoetxea
      3-0
      Haris Seferovic 17'
      Gabri Veiga 32' 64'