Internationale
      Eert zelfs vol goalmouth-actie

      Honors zelfs tussen Eupen en Cercle Brugge

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/26 03:06
      E0

      Op wedstrijdweek 27, de wedstrijd tussen Eupen en Cercle Brugge op Zaterdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Eupen team kwam van een nederlaag en Miron Muslic's team kwam van drie trekt.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Stef Peeters, vanaf de penaltystip, in de 10e minuut. Na 13 minuten, Abu Francis getroffen voor Cercle Brugge. Na 17 minuten, Brandon Baiye verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Met 28 minuten op de klok, Konan Jocelyn scoorde het tweede doelpunt voor Eupen. In de 39e minuut, Ayase Ueda heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Cercle Brugge zijn 8e in de tabel, met 37 points, terwijl Eupen op de plaats 15e zit, met 26 points. In hun volgende wedstrijd, Eupen team speelt uit tegen Union St. Gilloise, terwijl Miron Muslic's team speelt thuis tegen RFC Seraing.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      EUPEN
      TEKENEN
      CERCLE BRUGGE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 25 februari 2023 - 17:15
      2-2
      Stef Peeters 10' (pen.)
      Konan Jocelyn 28'
      Abu Francis 13'
      Ayase Ueda 39'