Internationale
      Benfica met geweldige bijnaam thuis in een veelbewogen wedstrijd met 4 goal

      Boavista verliest van Benfica

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/20 23:45
      E0

      Benfica verslaan Boavista, 3x1, op Maandag, op speeldag 21. In deze competitie, Lisboa team kwam van vier wint en Petit's team kwam van Een gelijkspel.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Gilberto na 55 minuten, met een rechtervoetaanval. In de 58e minuut, Yusupha Njie getroffen voor Boavista, met een linkervoetaanval in de doos. Met 72 minuten op de klok, João Mário verspeelde de kans om te scoren. Na 82 minuten, Gonçalo Ramos schoot Benfica tweede doelpunt, met een schot met de linkervoet. In de tijd toegevoegd op, Petar Musa maakte het einddoel van de wedstrijd, via een header in het strafschopgebied.

      Na het resultaat Benfica zijn 1e in de tabel, met 56 points, terwijl Boavista op de plaats 8e zit, met 26 points. Volgende, encarnados bezoek FC Vizela. In de tussentijd, Petit's team speelt uit tegen Paços de Ferreira.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BENFICA
      TEKENEN
      BOAVISTA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U maandag, 20 februari 2023 - 21:15
      Estádio do Sport Lisboa e Benfica
      Hélder Malheiro
      3-1
      Gilberto 55'
      Gonçalo Ramos 82'
      Petar Musa 90'
      Yusupha Njie 58'