Internationale
Stade de Reims overklast tegenstanders op eigen bodem vol goalmouth-actie

Stade de Reims heeft veel te veel voor Troyes

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/12 16:09
E0

Stade de Reims gezwollen Troyes, 4x0, op Zondag, op naar speeldag 23 van de Ligue 1. Tot deze speeldag, Will Still's team kwam van Een gelijkspel en Patrick Kisnorbo's team kwam van twee nederlagen.

Marshall Munetsi opende de score na 10 minuten. Kort voor de pauze, Myziane Maolida scoorde het tweede doelpunt voor Stade de Reims.

Na 50 minuten, Will Still's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Folarin Balogun. Met 82 minuten op de klok, Jens Cajuste maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Stade de Reims zijn 9e in de tabel, met 33 points, terwijl Troyes op de plaats 16e zit, met 19 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Reims team bezoek Nice. In de tussentijd, Patrick Kisnorbo's team host Montpellier.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
STADE DE REIMS
TEKENEN
TROYES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 12 februari 2023 - 14:00
Stade Auguste-Delaune
Jérémie Pignard
4-0
Marshall Munetsi 10'
Myziane Maolida 44'
Folarin Balogun 50'
Jens Cajuste 82'