Internationale
      Manchester United triomfeert door één doelpunt op eigen bodem

      Manchester United viert nipte overwinning op Crystal Palace

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/04 17:09
      E0

      Manchester United verslaan Crystal Palace in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x1, met betrekking tot wedstrijdweek 22 van de Premier League . Tot deze speeldag, Manchester team kwam van een nederlaag en Patrick Vieira's team kwam van twee trekt.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Bruno Fernandes, vanaf de penaltystip, met 7 minuten op de klok.

      In de 62e minuut, Marcus Rashford verdubbelde de voorsprong voor Manchester United. Met 70 minuten op de klok, Casemiro verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Jeffrey Schlupp maakte het laatste doelpunt na 76 minuten.

      Na het resultaat Manchester United zijn 3e in de tabel, met 42 points, terwijl Crystal Palace op de plaats 12e zit, met 24 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Erik ten Hag's team speelt thuis tegen Leeds United. In de tussentijd, London team host Brighton & Hove Albion.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MANCHESTER UNITED
      TEKENEN
      CRYSTAL PALACE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 04 februari 2023 - 15:00
      Old Trafford
      Andre Marriner
      2-1
      Bruno Fernandes 7' (pen.)
      Marcus Rashford 62'
      Jeffrey Schlupp 76'