Internationale
Toulouse heb het gemakkelijk thuis in een wedstrijd met 5 goals

Troyes les gegeven door Toulouse

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/01 20:36
E0

Toulouse overwonnen Troyes in een overwinning op Woensdag, 4x1, op wedstrijdweek 21. Naar deze wedstrijdweek, Toulouse team kwam van een overwinning en Patrick Kisnorbo's team kwam van Een gelijkspel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Mama Baldé, vanaf de penaltystip, na 12 minuten. Met 16 minuten op de klok, Thijs Dallinga getroffen voor Toulouse. Toulouse team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Farès Chaïbi, in de 36e minuut.

Na 55 minuten, Philippe Montanier's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van van den Boomen vanaf de penaltystip. In de slotfase van het spel, Ado Onaiwu scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Toulouse zijn 10e in de tabel, met 29 points, terwijl Troyes op de plaats 15e zit, met 19 points. In hun volgende wedstrijd, Toulouse team speelt uit tegen Paris SG. In de tussentijd, Troyes team host Lyon.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TOULOUSE
TEKENEN
TROYES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 01 februari 2023 - 18:00
Stadium de Toulouse
Mathieu Vernice
4-1
Thijs Dallinga 16'
Farès Chaïbi 36'
Branco van den Boomen 55' (pen.)
Ado Onaiwu 88'
Mama Baldé 12' (pen.)