Internationale
      Milan waren verrast door hun plaats

      Sassuolo heeft veel te veel voor Milan

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/29 14:03
      E0

      Sassuolo overwonnen Milan, 2x5, op Zondag, op naar speeldag 20 van de Serie A. Tot deze speeldag, Milano team kwam van een nederlaag en Alessio Dionisi's team kwam van Een gelijkspel. Abdou Harroui verliet de bank niet.

      Grégoire Defrel opende de score in de 19e minuut. Na 21 minuten, Davide Frattesi verdubbelde de voorsprong voor Sassuolo. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. In de 24e minuut, Olivier Giroud ontslagen voor Milan. Met 30 minuten op de klok, Sassuolo team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Domenico Berardi. Met deze staking heeft Domenico Berardi 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na de pauze, Alessio Dionisi's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Armand Laurienté vanaf de penaltystip. Met 79 minuten op de klok, Matheus Henrique verdubbelde de voorsprong voor Sassuolo. Na 81 minuten, Divock Origi heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Milan zijn 4e in de tabel, met 38 points, terwijl Sassuolo op de plaats 15e zit, met 20 points. In hun volgende wedstrijd, Alessio Dionisi's team speelt thuis tegen Atalanta. In de tussentijd, Milano team bezoek Internazionale.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MILAN
      TEKENEN
      SASSUOLO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 29 januari 2023 - 11:30
      Stadio Giuseppe Meazza
      Antonio Giua
      2-5
      Olivier Giroud 24'
      Divock Origi 81'
      Grégoire Defrel 19'
      Davide Frattesi 21'
      Domenico Berardi 30'
      Armand Laurienté 47' (pen.)
      Matheus Henrique 79'