Internationale
      VfL Bochum zet in uitstekende weergave op eigen bodem vol goalmouth-actie

      VfL Bochum nederlaag Hertha BSC

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/21 16:39
      E0

      VfL Bochum verslaan Hertha BSC, 3x1, op Zaterdag, op naar speeldag 16 van de 1. Bundesliga. In deze competitie, Bochum team kwam van twee wint en Berlin team kwam van een overwinning. Philipp Hofmann was de ster met 2 doelen. In de basiself stond Jean-Paul Boetius.

      Philipp Hofmann opende de score na 22 minuten. Philipp Hofmann heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Kort voor de pauze, Keven Schlotterbeck scoorde het tweede doelpunt voor VfL Bochum.

      Met 56 minuten op de klok, Bochum team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Philipp Hofmann. In de slotfase van het spel, Suat Serdar scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat VfL Bochum zijn 14e in de tabel, met 16 points, terwijl Hertha BSC op de plaats 17e zit, met 14 points. Volgende, Thomas Letsch's team bezoek Bayer Leverkusen, terwijl Sandro Schwarz's team speelt thuis tegen Wolfsburg.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      VFL BOCHUM
      TEKENEN
      HERTHA BSC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 21 januari 2023 - 14:30
      Vonovia Ruhrstadion
      Martin Petersen
      3-1
      Philipp Hofmann 22' 56'
      Keven Schlotterbeck 44'
      Suat Serdar 87'