Internationale
      FC Arouca blijkt niet te stoppen thuis in een spannende wedstrijd

      Portimonense les gegeven door FC Arouca

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/20 21:30
      E0

      FC Arouca overwonnen Portimonense in een fantastisch overwinning op Vrijdag, 4x0, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 17. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel. Oday Dabbagh was de ster met 2 doelen.

      Na 6 minuten, Oday Dabbagh openden de score voor FC Arouca, met een linkervoetaanval in de doos. Met 31 minuten op de klok, Alan Ruiz maakten het tweede doelpunt voor Arouca team, met een schot met de linkervoet.

      Na 65 minuten, Moustapha Seck zag een rode kaart na zijn tweede geel in de 76e minuut, Armando Evangelista's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Oday Dabbagh met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. In de 80e minuut, Benji Michel heeft alles ingepakt, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat FC Arouca zijn 6e in de tabel, met 26 points, terwijl Portimonense op de plaats 12e zit, met 20 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Arouca team speelt thuis tegen Benfica, terwijl Portimão team speelt uit tegen Boavista.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC AROUCA
      TEKENEN
      PORTIMONENSE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 20 januari 2023 - 19:00
      Estádio Municipal de Arouca
      André Narciso
      4-0
      Oday Dabbagh 6' 76'
      Alan Ruiz 31'
      Benji Michel 80'