Internationale
Lille heb het gemakkelijk thuis in een spannende wedstrijd

Lille versloeg Troyes met een thriller

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/01/15 14:30
E0

Lille gezwollen Troyes, 5x1, op Zondag, op speeldag 19. In deze competitie, Lille team kwam van twee trekt en Troyes team kwam van een nederlaag. Mohamed Bayo stond in brand.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Mohamed Bayo met 16 minuten op de klok. Met al 45 minuten gespeeld, Lille verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Jonathan David.

Na de pauze, Paulo Fonseca's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Mohamed Bayo. In de 65e minuut, Mama Baldé ontslagen voor Troyes. Na 75 minuten, Alan Virginius verdubbelde de voorsprong voor Paulo Fonseca's team. In de laatste minuten van de wedstrijd, Jonathan David heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Lille zijn 5e in de tabel, met 34 points, terwijl Troyes op de plaats 14e zit, met 18 points. Volgende, Paulo Fonseca's team speelt uit tegen Nice. In de tussentijd, Patrick Kisnorbo's team speelt thuis tegen Lens.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
LILLE
TEKENEN
TROYES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 15 januari 2023 - 12:00
Stade Pierre-Mauroy
Pierre Gaillouste
5-1
Mohamed Bayo 16' 47'
Jonathan David 45' 88'
Alan Virginius 75'
Mama Baldé 65'