Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Napoli thuis in een spannende strijd

      Napoli heeft veel te veel voor Juventus

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/13 21:51
      E0

      Napoli gezwollen Juventus, 5x1, op Vrijdag, op wedstrijdweek 18. Naar deze wedstrijdweek, Napoli team kwam van een overwinning en Bianconeri kwam van vijf wint. Victor Osimhen heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen en 1 assist.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Victor Osimhen na 14 minuten. Met 39 minuten op de klok, Khvicha Kvaratskhelia verdubbelde de voorsprong voor Napoli. Kort voor de pauze, Ángel Di María getroffen voor Juventus.

      In de 55e minuut, Luciano Spalletti's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Amir Rrahmani. Met 65 minuten op de klok, Napoli team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Victor Osimhen. Na 72 minuten, Elif Elmas scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Met dit doel heeft Elif Elmas zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Napoli zijn 1e in de tabel, met 47 points, terwijl Juventus op de plaats 3e zit, met 37 points. In hun volgende wedstrijd, Napoli team speelt uit tegen Salernitana, terwijl Massimiliano Allegri's team host Atalanta.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      NAPOLI
      TEKENEN
      JUVENTUS

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 13 januari 2023 - 19:45
      Stadio Diego Armando Maradona
      Daniele Doveri
      5-1
      Victor Osimhen 14' 65'
      Khvicha Kvaratskhelia 39'
      Amir Rrahmani 55'
      Elif Elmas 72'
      Ángel Di María 42'