Internationale
      FC Famalicão nipte overwinning behalen op eigen bodem

      FC Famalicão versloeg FC Vizela in close encounter

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/01/06 23:45
      E0

      FC Famalicão verslagen FC Vizela in een dichtbij overwinning op Vrijdag, 2x1, op wedstrijdweek 15. Naar deze wedstrijdweek, João Pedro Sousa's team kwam van een overwinning en Vizela team kwam van twee wint.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Alexandre Penetra, met een schot met de rechtervoet, met al 45 minuten gespeeld.

      In de 49e minuut, Kiko Bondoso getroffen voor FC Vizela, met een rechtervoetaanval. Iván Jaime scoorde de winnaar na 81 minuten met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

      Na het resultaat FC Vizela zijn 11e in de tabel, met 18 points, terwijl FC Famalicão op de plaats 12e zit, met 17 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Vila Nova de Famalicão team speelt uit tegen FC Porto, terwijl Vizela team speelt thuis tegen Marítimo.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC FAMALICÃO
      TEKENEN
      FC VIZELA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 06 januari 2023 - 21:15
      Estádio Municipal de Famalicão
      Tiago Martins
      2-1
      Alexandre Penetra 45'
      Iván Jaime 81'
      Kiko Bondoso 49'