Internationale
Troyes krijgt drie punten meer dan bezoekers

Troyes verslaan Strasbourg

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/01/02 16:00
E0

Troyes overwonnen Strasbourg, 2x3, op Maandag, op wedstrijdweek 17. In deze competitie, Strasbourg team kwam van een nederlaag en Troyes team kwam van Een gelijkspel.

Met 16 minuten op de klok, Renaud Ripart openden de score voor Troyes. Met 20 minuten op de klok, Troyes team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Rony Lopes. Na 41 minuten, Habib Diallo getroffen voor Strasbourg.

Julien Stéphan's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Ismael Doukouré, in de 54e minuut. Xavier Chavalerin maakte het laatste doelpunt met 78 minuten op de klok.

Na het resultaat Troyes zijn 13e in de tabel, met 18 points, terwijl Strasbourg op de plaats 19e zit, met 11 points. Volgende, Troyes team speelt thuis tegen Marseille. In de tussentijd, Strasbourg team host Lens.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
STRASBOURG
TEKENEN
TROYES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U maandag, 02 januari 2023 - 14:00
Stade de la Meinau
Benoît Millot
2-3
Habib Diallo 41'
Ismael Doukouré 54'
Renaud Ripart 16'
Rony Lopes 20'
Xavier Chavalerin 78'