Internationale
Monaco krijgt drie punten op de weg

Monaco viert nipte overwinning op Auxerre

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/12/28 18:00
E0

Monaco verslaan Auxerre in een dichtbij overwinning op Woensdag, 2x3, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 16. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag. Ben Seghir was de hoofdspeler. Myron Boadu verliet de bank niet.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M’Baye Niang, vanaf de penaltystip, na 30 minuten. Kort voor de pauze, Ben Yedder ontslagen voor Monaco, vanaf de penaltystip.

Met 58 minuten op de klok, Ben Seghir maakten het tweede doelpunt voor Philippe Clément's team. Op een ongelukkig moment scoorde Youssouf Fofana een eigen doelpunt na 68 minuten. Ben Seghir scoorde de winnaar in de 85e minuut.

Na het resultaat Monaco zijn 5e in de tabel, met 30 points, terwijl Auxerre op de plaats 18e zit, met 13 points. Volgende, Monaco team speelt thuis tegen Brest. In de tussentijd, Auxerre team bezoek Nantes.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
AUXERRE
TEKENEN
MONACO

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 28 december 2022 - 16:00
Stade de l´Abbé-Deschamps
Marc Bollengier
2-3
M’Baye Niang 30' (pen.)
Ben Yedder 45' (pen.)
Ben Seghir 58' 85'
Youssouf Fofana 68' (og)