Internationale
      OH Leuven blijkt niet te stoppen op eigen bodem in een veelbewogen wedstrij

      OH Leuven speeltje met RFC Seraing

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/11/11 23:59
      E0

      OH Leuven overwonnen RFC Seraing in een fantastisch overwinning op Vrijdag, 5x0, met betrekking tot wedstrijdweek 17 van de Jupiler Pro League . In deze competitie, Heverlee team kwam van een nederlaag en Boussu team kwam van vier nederlagen.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Mathieu Maertens na 23 minuten. Met 29 minuten op de klok, OH Leuven verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Mario González vanaf de penaltystip. Mario González heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Na 35 minuten, RFC Seraing zag Sambou Sissoko weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Met 42 minuten op de klok, Casper De Norre verdubbelde de voorsprong voor Marc Brys's team. Kort voor de pauze, Heverlee team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Sofian Kiyine vanaf de penaltystip.

      In de 89e minuut, Nachon Nsingi scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat OH Leuven zijn 8e in de tabel, met 25 points, terwijl RFC Seraing op de plaats 18e zit, met 11 points. In de volgende wedstrijd, Marc Brys's team bezoek Club Brugge, terwijl Jean Legros's team speelt thuis tegen Eupen.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      OH LEUVEN
      TEKENEN
      RFC SERAING

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 11 november 2022 - 19:45
      5-0
      Mathieu Maertens 23'
      Mario González 29' (pen.)
      Casper De Norre 42'
      Sofian Kiyine 45' (pen.)
      Nachon Nsingi 89'