Internationale
      Fijne marges vallen in het voordeel van Napoli thuis een hoog scorende weds

      Napoli rand voorbij Udinese

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/11/12 16:03
      E0

      Napoli overwonnen Udinese, 3x2, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 15 van Serie A. Naar deze wedstrijdweek, Luciano Spalletti's team kwam van vier wint en Andrea Sottil's team kwam van drie trekt.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Victor Osimhen met 15 minuten op de klok. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen. Na 31 minuten, Piotr Zielinski verdubbelde de voorsprong voor Napoli.

      Na 58 minuten, Napoli team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Elif Elmas. Met 79 minuten op de klok, Ilija Nestorovski getroffen voor Udinese. In de 82e minuut, Lazar Samardzic maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Napoli zijn 1e in de tabel, met 41 points, terwijl Udinese op de plaats 8e zit, met 24 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Napoli team bezoek Internazionale, terwijl Andrea Sottil's team speelt thuis tegen Empoli.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      NAPOLI
      TEKENEN
      UDINESE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 12 november 2022 - 14:00
      Stadio Diego Armando Maradona
      Giovanni Ayroldi
      3-2
      Victor Osimhen 15'
      Piotr Zielinski 31'
      Elif Elmas 58'
      Ilija Nestorovski 79'
      Lazar Samardzic 82'