Internationale
Internazionale vergroot doelsaldo thuis

Internazionale boekt geweldige overwinning op Bologna

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/11/09 22:57
E0

Internazionale versoepeld verleden Bologna, 6x1, op Woensdag, op wedstrijdweek 14. In deze competitie, Milano team kwam van een nederlaag en Bologna team kwam van drie wint. Federico Dimarco stond in brand. In de basiself stond Denzel Dumfries en Jerdy Schouten. Stefan de Vrij en Denso Kasius verliet de bank niet.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Charis Lykogiannis met 22 minuten op de klok. In de 26e minuut, Edin Dzeko ontslagen voor Internazionale. Simone Inzaghi's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Federico Dimarco, na 36 minuten. Met 42 minuten op de klok, Lautaro Martínez verdubbelde de voorsprong voor Milano team.

Na de pauze, Internazionale verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Federico Dimarco. In de 59e minuut, Milano team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Hakan Çalhanoglu vanaf de penaltystip. Met 76 minuten op de klok, Robin Gosens heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Internazionale zijn 4e in de tabel, met 27 points, terwijl Bologna op de plaats 13e zit, met 16 points. In de volgende wedstrijd, Milano team speelt uit tegen Atalanta. In de tussentijd, Bologna team speelt thuis tegen Sassuolo.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
INTERNAZIONALE
TEKENEN
BOLOGNA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 09 november 2022 - 19:45
Stadio Giuseppe Meazza
Andrea Colombo
6-1
Edin Dzeko 26'
Federico Dimarco 36' 48'
Lautaro Martínez 42'
Hakan Çalhanoglu 59' (pen.)
Robin Gosens 76'
Charis Lykogiannis 22'