Internationale
Eert zelfs in een emotioneel spel

Een punt per stuk voor Atlético Madrid en Espanyol

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/11/06 15:57
E0

In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 13 van La Liga, de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Espanyol op Zondag eindigde in een gelijkspel, 1x1. Tot deze speeldag, Madrid team kwam van een nederlaag en Diego Martínez's team kwam van twee trekt.

Met 28 minuten op de klok, Leandro Cabrera verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Sergi Darder, in de 62e minuut. João Félix maakte het laatste doelpunt na 78 minuten.

Na het resultaat Atlético Madrid zijn 3e in de tabel, met 24 points, terwijl Espanyol op de plaats 16e zit, met 12 points. In hun volgende wedstrijd, Madrid team bezoek Mallorca, terwijl Diego Martínez's team host Villarreal.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ATLÉTICO DE MADRID
TEKENEN
ESPANYOL

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 06 november 2022 - 13:00
Civitas Metropolitano
Pulido Santana
1-1
João Félix 78'
Sergi Darder 62'