Internationale
Fijne marges vallen in het voordeel van Paris SG thuis in een wedstrijd met

Troyes verliest van Paris SG

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/29 17:57
E0

Paris SG overwonnen Troyes in een spannend overwinning op Zaterdag, 4x3, op speeldag 13. Naar deze wedstrijdweek, Christophe Galtier's team kwam van twee wint en Troyes team kwam van twee trekt. Mama Baldé was de ster met 2 doelen.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Mama Baldé na 3 minuten. In de 24e minuut, Carlos Soler ontslagen voor Paris SG.

Met 52 minuten op de klok, Mama Baldé maakten het tweede doelpunt voor Troyes. Na 55 minuten, Lionel Messi schoot Paris team tweede doelpunt. In de 62e minuut, Neymar getroffen voor Christophe Galtier's team. Na 77 minuten, Kylian Mbappé verdubbelde de voorsprong voor Paris SG, vanaf de penaltystip. Kylian Mbappé heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Ante Palaversa maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Paris SG zijn 1e in de tabel, met 35 points, terwijl Troyes op de plaats 11e zit, met 13 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Paris team bezoek Lorient. In de tussentijd, Bruno Irles's team host Auxerre.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
PARIS SG
TEKENEN
TROYES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 29 oktober 2022 - 16:00
Parc des Princes
Éric Wattellier
4-3
Carlos Soler 24'
Lionel Messi 55'
Neymar 62'
Kylian Mbappé 77' (pen.)
Mama Baldé 3' 52'
Ante Palaversa 88'