Nationaal
      Eert zelfs in een spel vol met doelen

      Buit gedeeld tussen FC Eindhoven en PSV B

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/28 21:03
      E0

      Met betrekking tot wedstrijdweek 13 van de Holand Second Division, de wedstrijd tussen FC Eindhoven en PSV B op Vrijdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Komen in de wedstrijd, Rob Penders's team kwam van een nederlaag en Adil Ramzi's team kwam van een overwinning. Charles Brym was beslissend met 2 doelen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Charles Brym, in de 7e minuut.

      Met 85 minuten op de klok, Johan Bakayoko ontslagen voor PSV B. Adil Ramzi's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Fodé Fofana, in de slotfase van het spel. Charles Brym maakte het laatste doelpunt in de 90e minuut.

      Na het resultaat FC Eindhoven zijn 4e in de tabel, met 23 points, terwijl PSV B op de plaats 9e zit, met 17 points. Volgende, Rob Penders's team speelt uit tegen FC Utrecht B. In de tussentijd, Adil Ramzi's team speelt thuis tegen Almere City FC.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 28 oktober 2022 - 19:00
      Jan Louwers Stadion
      2-2
      Charles Brym 7' 90'
      Johan Bakayoko 85'
      Fodé Fofana 88'