Internationale
      Nacional record indrukwekkende overwinning op eigen bodem

      Guaireña FC afgeranseld door Nacional

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/27 23:12
      E0

      Nacional uitgesmeerd Guaireña FC in een overwinning op Donderdag, 3x0, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 19. In deze competitie, Pedro Sarabia's team kwam van twee wint en Troadio Duarte's team kwam van twee trekt. Danilo Santacruz met een fantastisch scherm.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Danilo Santacruz met 35 minuten op de klok. Met al 45 minuten gespeeld, Nacional verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van middenveld vanaf de penaltystip.

      Na 53 minuten, Danilo Santacruz hebben de hattrick, vanaf de penaltystip, voltooid. Met deze staking heeft Danilo Santacruz 11e doelen voor het seizoen bereikt. In de 72e minuut, Diego Godoy verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart.

      Na het resultaat Nacional zijn 1e in de tabel, met 44 points, terwijl Guaireña FC op de plaats 6e zit, met 24 points. In hun volgende wedstrijd, Pedro Sarabia's team speelt uit tegen Tacuary, terwijl Troadio Duarte's team host Guaraní.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      NACIONAL
      TEKENEN
      GUAIREÑA FC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U donderdag, 27 oktober 2022 - 21:00
      3-0
      Danilo Santacruz 35' 45' (pen.) 53' (pen.)