Internationale
FC Porto heb het gemakkelijk weg in een doelpuntenfestijn

Club Brugge struikelen om te verslaan tegen FC Porto

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/26 19:36
E0

FC Porto overwonnen Club Brugge, 0x4, op Woensdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.B van de Champions League. Mehdi Taremi heeft een geweldige game gemaakt. In de basiself stond Noa Lang.

Mehdi Taremi opende de score in de 33e minuut. Met dit doel heeft Mehdi Taremi zijn doel tien van de huidige campagne behaald.

Na 51 minuten, Diogo Costa heeft een penalty verdedigd, omgezet door Noa Lang. Met 57 minuten op de klok, Evanilson verdubbelde de voorsprong voor FC Porto. Na 60 minuten, Dragões verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Stephen Eustáquio. Met 70 minuten op de klok, Mehdi Taremi maakte het einddoel van de wedstrijd.

In verband met komende competitiewedstrijden, FC Porto speelt thuis tegen Atlético Madrid. In de tussentijd, Club Brugge bezoek Bayer Leverkusen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CLUB BRUGGE
TEKENEN
FC PORTO

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 26 oktober 2022 - 17:45
Jan Breydelstadion
Michael Oliver
0-4
Mehdi Taremi 33' 70'
Evanilson 57'
Stephen Eustáquio 60'