Internationale
Real Sociedad triomfeert door één doelpunt op de weg

Real Sociedad rand voorbij Celta de Vigo

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/16 23:59
E0

Real Sociedad overwonnen Celta de Vigo, 1x2, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 9 van de La Liga. Naar deze wedstrijdweek, Eduardo Coudet's team kwam van een nederlaag en San Sebastián team kwam van drie wint.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Asier Illarramendi, met een schot met de linkervoet van buiten het strafschopgebied, na 30 minuten. In de 39e minuut, Iago Aspas getroffen voor Celta de Vigo, met een linkervoetaanval in het strafschopgebied.

Igor Zubeldía scoorde de winnaar na 54 minuten uit een hoek. Na 90 minuten, Gonçalo Paciência verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart.

Na het resultaat Real Sociedad zijn 5e in de tabel, met 19 points, terwijl Celta de Vigo op de plaats 11e zit, met 10 points. Volgende, San Sebastián team host Mallorca. In de tussentijd, Eduardo Coudet's team bezoek Valladolid.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
CELTA DE VIGO
TEKENEN
REAL SOCIEDAD

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 16 oktober 2022 - 13:00
Municipal de Balaídos
Cuadra Fernández
1-2
Iago Aspas 39'
Asier Illarramendi 30'
Igor Zubeldía 54'