Internationale
      Real Madrid macht naar overwinning thuis in een spannende strijd

      Barcelona struikelen om te verslaan tegen Real Madrid

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/16 23:59
      E0

      Real Madrid uitgesmeerd Barcelona in een overwinning op Zondag, 3x1, op speeldag 9. In deze competitie, Madrid team kwam van een overwinning en Barcelona team kwam van drie wint.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Karim Benzema, met een linkervoetaanval, met 12 minuten op de klok. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Na 33 minuten, Real Madrid verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Fede Valverde met een rechtervoetaanval van buiten het strafschopgebied. Met deze staking heeft Fede Valverde 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      In de 83e minuut, Ferrán Torres getroffen voor Barcelona, met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied. Diep in toegevoegde tijd, Rodrygo scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

      Na het resultaat Real Madrid zijn 1e in de tabel, met 25 points, terwijl Barcelona op de plaats 2e zit, met 22 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Madrid team speelt uit tegen Elche, terwijl catalães speelt thuis tegen Villarreal.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      REAL MADRID
      TEKENEN
      BARCELONA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 16 oktober 2022 - 15:15
      Santiago Bernabéu
      Sánchez Martínez
      3-1
      Karim Benzema 12'
      Fede Valverde 33'
      Rodrygo 90' (pen.)
      Ferrán Torres 83'