Internationale
      Valladolid record indrukwekkende overwinning op eigen bodem in een spannend

      Valladolid hamer Celta de Vigo

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/19 23:59
      E0

      Valladolid overwonnen Celta de Vigo in een overwinning op Woensdag, 4x1, met betrekking tot wedstrijdweek 10 van de La Liga. Komen in de wedstrijd, Valladolid team kwam van een nederlaag en Vigo team kwam van twee nederlagen. Sergio León stond in brand.

      Met 32 minuten op de klok, Roque Mesa openden de score voor Valladolid. Na 43 minuten, Óscar Rodríguez ontslagen voor Celta de Vigo, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied.

      Na 62 minuten, Joaquín Fernández scoorde het tweede doelpunt voor Valladolid team, uit een hoek. Met 74 minuten op de klok, Sergio León verdubbelde de voorsprong voor Pacheta's team, via een header binnen het strafschopgebied. Met 78 minuten op de klok, spits ging door naar de penalty, maar Agustín Marchesín verdedigde. Na 79 minuten, Sergio León heeft alles ingepakt, met een schot met de rechtervoet in de doos. In de laatste minuten van de wedstrijd, Iago Aspas had kunnen scoren voor Eduardo Coudet's team, maar Jordi Masip heeft de penalty op briljante wijze gered.

      Na het resultaat Valladolid zijn 11e in de tabel, met 11 points, terwijl Celta de Vigo op de plaats 13e zit, met 10 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Valladolid team host Real Sociedad, terwijl Eduardo Coudet's team speelt thuis tegen Getafe.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      VALLADOLID
      TEKENEN
      CELTA DE VIGO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 19 oktober 2022 - 18:00
      Nuevo José Zorrilla
      Pizarro Gómez
      4-1
      Roque Mesa 32'
      Joaquín Fernández 62'
      Sergio León 74' 79'
      Óscar Rodríguez 43'