Internationale
Sporting heeft een prestatie geleverd thuis

Sporting win Casa Pia

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/22 23:59
E0

Sporting verslaan Casa Pia, 3x1, op Zaterdag, op naar speeldag 10 van de Primeira Liga. Naar deze wedstrijdweek, Rúben Amorim's team kwam van twee wint en Filipe Martins's team kwam van een nederlaag.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Clayton Silva, met een rechtervoetaanval van buiten de doos, na 43 minuten.

In de 57e minuut, Paulinho ontslagen voor Sporting, via een header binnen het strafschopgebied. Na 59 minuten, Nuno Santos scoorde het tweede doelpunt voor Rúben Amorim's team, met een linkervoetaanval. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Pedro Gonçalves maakte het laatste doelpunt met 65 minuten op de klok vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Sporting zijn 4e in de tabel, met 19 points, terwijl Casa Pia op de plaats 5e zit, met 17 points. In verband met komende competitiewedstrijden, leões speelt uit tegen FC Arouca, terwijl Filipe Martins's team host Rio Ave.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SPORTING
TEKENEN
CASA PIA AC

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 22 oktober 2022 - 20:30
Estádio José Alvalade
Hélder Malheiro
3-1
Paulinho 57'
Nuno Santos 59'
Pedro Gonçalves 65' (pen.)
Clayton Silva 43'