Internationale
Atlético Madrid nipte overwinning behalen weg

Atlético Madrid win Real Betis

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/24 11:27
E0

Atlético Madrid overwonnen Real Betis in een dichtbij overwinning op Zondag, 1x2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 11. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel. Antoine Griezmann was de man van de wedstrijd.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Antoine Griezmann na 54 minuten, een fantastische rechterhoek uitvoeren. Met deze staking heeft Antoine Griezmann 5e doelen voor het seizoen bereikt. Na 71 minuten, spits verdubbelde de voorsprong voor Atlético Madrid, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Nabil Fékir maakte het laatste doelpunt na 84 minuten uit een directe vrije trap.

Na het resultaat Atlético Madrid zijn 3e in de tabel, met 23 points, terwijl Real Betis op de plaats 5e zit, met 20 points. Volgende, Madrid team bezoek Cádiz. In de tussentijd, Manuel Pellegrini's team bezoek Real Sociedad.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
REAL BETIS
TEKENEN
ATLÉTICO DE MADRID

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 23 oktober 2022 - 15:15
Benito Villamarín
Gil Manzano
1-2
Nabil Fékir 84'
Antoine Griezmann 54' 71'