Internationale
      Forge FC triomfeert door één doelpunt thuis

      Forge FC ga door naar de volgende ronde van Canadian Premier League

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/24 10:54
      E0

      Forge FC uitgesmeerd Cavalry FC, 2x1, op Zondag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de halve finale van de Canadian Premier League. De heenwedstrijd eindigde in een 1x1 gelijkspel.

      In de 43e minuut, Forge FC zag Kyle Bekker een rechtstreekse rode kaart krijgen met al 45 minuten gespeeld, Cavalry FC zag David Norman Jr. weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door David Choinière na 69 minuten. Met 75 minuten op de klok, Woobens Pacius scoorde het tweede doelpunt voor Hamilton team, vanaf de penaltystip. Myer Bevan maakte het laatste doelpunt met 78 minuten op de klok.

      Met dit resultaat is Forge FC door naar de volgende ronde van de competitie. In de volgende wedstrijd, Hamilton team speelt uit tegen Atlético Ottawa.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FORGE FC
      TEKENEN
      CAVALRY FC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 23 oktober 2022 - 22:00
      Tim Hortons Field
      Yusri Rudolf
      2-1
      David Choinière 69'
      Woobens Pacius 75' (pen.)
      Myer Bevan 78'