Internationale
      Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een spel vol met doelen

      Niets om Espanyol en Valencia te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/02 23:59
      E0

      Op wedstrijdweek 7, de wedstrijd tussen Espanyol en Valencia op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Naar deze wedstrijdweek, Barcelona team kwam van twee nederlagen en Valencia team kwam van een overwinning. Eray Comert was beslissend met 1 doel.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Met 46 minuten op de klok, Justin Kluivert kwam op. Gabriel Paulista opende de score na 53 minuten, uit een hoek. In de 56e minuut, Joselu ontslagen voor Espanyol, met een schot met de rechtervoet in de doos. Na 83 minuten, Sergi Darder maakten het tweede doelpunt voor Diego Martínez's team, met een schot met de rechtervoet van buiten het strafschopgebied, met Martin Braithwaite die de assist maakt. Met 85 minuten op de klok, Marcos André verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de slotfase van het spel, Barcelona team zag Martin Braithwaite een rechtstreekse rode kaart krijgen met 90 minuten op de klok, Eray Comert heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Valencia zijn 9e in de tabel, met 10 points, terwijl Espanyol op de plaats 17e zit, met 5 points. In de volgende wedstrijd, Diego Martínez's team speelt uit tegen Cádiz, terwijl Gennaro Gattuso's team speelt uit tegen Osasuna.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ESPANYOL
      TEKENEN
      VALENCIA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 02 oktober 2022 - 13:00
      Cornellà-El Prat
      Pizarro Gómez
      2-2
      Joselu 56'
      Sergi Darder 83'
      Gabriel Paulista 53'
      Eray Comert 90'