Internationale
      Standard Liège record edgy overwinning op de weg

      Charleroi thuis aan het zwaard genageld door Standard Liège

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/09 19:39
      E0

      Standard Liège verslagen Charleroi, 0x1, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 11 van de Jupiler Pro League . Tot deze speeldag, Edward Still's team kwam van een overwinning en Ronny Deila's team kwam van een nederlaag.

      Op een ongelukkig moment scoorde Jackson Tchatchoua een eigen doelpunt kort voor de pauze.

      Na 67 minuten, Charleroi zag Adem Zorgane een rechtstreekse rode kaart krijgen met al 90 minuten op de klok, Standard Liège zag Philip Zinckernagel weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Na 90 minuten, Ronny Deila's team zag Jacob Laursen het spel vroegtijdig verlaten met een directe rode kaart.

      Na het resultaat Standard Liège zijn 6e in de tabel, met 19 points, terwijl Charleroi op de plaats 10e zit, met 15 points. In hun volgende wedstrijd, Liège team speelt thuis tegen Royal Antwerp, terwijl Charleroi team bezoek Sint-Truiden.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      CHARLEROI
      TEKENEN
      STANDARD LIÈGE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 09 oktober 2022 - 17:30
      0-1
      Jackson Tchatchoua 45' (og)