Internationale
Kortrijk krijgt drie punten thuis

Kortrijk win Royal Antwerp

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/02 23:59
E0

Kortrijk overwonnen Royal Antwerp in een dichtbij overwinning op Zondag, 2x1, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 10. In deze competitie, Adnan Custovic's team kwam van twee nederlagen en Mark van Bommel's team kwam van vijf wint. In de basiself stond Calvin Stengs en Vincent Janssen.

Felipe Avenatti opende de score na 21 minuten. Kort voor de pauze, Kortrijk verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Faïz Selemani.

Na de pauze, Jurgen Ekkelenkamp kwam op. Vincent Janssen maakte het laatste doelpunt met al 90 minuten op de klok vanaf de penaltystip. Vincent Janssen heeft nu een scorereeks van 6 opeenvolgende games.

Na het resultaat Royal Antwerp zijn 1e in de tabel, met 27 points, terwijl Kortrijk op de plaats 14e zit, met 10 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Adnan Custovic's team speelt uit tegen Genk, terwijl Mark van Bommel's team host Sint-Truiden.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
KORTRIJK
TEKENEN
ROYAL ANTWERP

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 02 oktober 2022 - 17:30
2-1
Felipe Avenatti 21'
Faïz Selemani 42'
Vincent Janssen 90' (pen.)