Internationale
      Sint-Truiden waren verrast door hun plaats

      Eupen nederlaag Sint-Truiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/02 23:59
      E0

      Eupen overwonnen Sint-Truiden in een dichtbij overwinning op Zondag, 0x1, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 10. Komen in de wedstrijd, Bernd Hollerbach's team kwam van een overwinning en Bernd Storck's team kwam van drie nederlagen.In dit spel werden slechts 1 schoten op doel gemaakt, de laagste dit seizoen.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Na 64 minuten, het belangrijkste moment van het spel, toen Konan Jocelyn opkwam. Spits scoorde het winnende doelpunt met 76 minuten op de klok, bijgestaan door Regan Charles-Cook.

      Na het resultaat Sint-Truiden zijn 11e in de tabel, met 13 points, terwijl Eupen op de plaats 15e zit, met 9 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Eupen team speelt thuis tegen Gent. In de tussentijd, Sint-Truiden team bezoek Royal Antwerp.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 02 oktober 2022 - 20:00
      0-1
      Konan Jocelyn 76'