Internationale
Manchester City heb het gemakkelijk thuis in een spel vol met doelen

FC Kobenhavn opgejaagd door Manchester City

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/05 23:59
E0

Manchester City verslagen FC Kobenhavn, 5x0, op Woensdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.G van de Champions League. Erling Haaland heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Erling Haaland, met een schot met de rechtervoet, na 7 minuten. Met 32 minuten op de klok, Manchester City verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits uit een hoek. Spits heeft nu een scorereeks van 9 opeenvolgende games. Op een ongelukkig moment scoorde Davit Khocholava een eigen doelpunt na 39 minuten.

In de 55e minuut, Pep Guardiola's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Riyad Mahrez vanaf de penaltystip. Met 66 minuten op de klok, Kevin Diks is uiteindelijk gesubbed. Na 76 minuten, Julián Álvarez scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied, ingesteld door Riyad Mahrez. Met deze staking heeft Julián Álvarez 5e doelen voor het seizoen bereikt.

Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Manchester City speelt uit tegen FC Kobenhavn.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
MANCHESTER CITY
TEKENEN
FC KOBENHAVN

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U woensdag, 05 oktober 2022 - 20:00
Etihad Stadium
Donatas Rumsas
5-0
Erling Haaland 7' 32'
Riyad Mahrez 55' (pen.)
Julián Álvarez 76'
Davit Khocholava 39' (og)