Internationale
Nice nipte overwinning behalen op eigen bodem een wedstrijd met 5 goals

Troyes struikelen om te verslaan tegen Nice

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/09 16:06
E0

Nice overwonnen Troyes, 3x2, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 10 van de Ligue 1. Naar deze wedstrijdweek, Lucien Favre's team kwam van twee nederlagen en Bruno Irles's team kwam van Een gelijkspel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Mattia Viti, vroeg in het spel. Na 37 minuten, Andy Delort verdubbelde de voorsprong voor Nice, vanaf de penaltystip. Met dit doel heeft Andy Delort zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

Met 50 minuten op de klok, Lucien Favre's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Nicolas Pépé. Na 62 minuten, Pablo Rosario kwam op. Na 83 minuten, Xavier Chavalerin getroffen voor Troyes. Met 90 minuten op de klok, Abdu Conté scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, opgelegd door Iké Ugbo.

Na het resultaat Troyes zijn 12e in de tabel, met 11 points, terwijl Nice op de plaats 13e zit, met 11 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Nice team speelt uit tegen Auxerre. In de tussentijd, Troyes team speelt thuis tegen AC Ajaccio.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
NICE
TEKENEN
TROYES

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 09 oktober 2022 - 14:00
Allianz Riviera
Johan Hamel
3-2
Mattia Viti 2'
Andy Delort 37' (pen.)
Nicolas Pépé 50'
Xavier Chavalerin 82'
Abdu Conté 90'