Internationale
Overwinning nooit in twijfel voor Villarreal thuis in een veelbewogen wedst

Villarreal in volledige controle

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker vascoribeiro
2022/10/07 10:20
E0

Villarreal overwonnen Austria Wien in een super overwinning op Donderdag, 5x0, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.C van de Europa Conference League. José Luis Morales heeft een geweldige prestatie geleverd met 3 doelen. In de basiself stond Arnaut Danjuma.

In de 18e minuut, Álex Baena openden de score voor Villarreal, met een schot met de rechtervoet, geleverd door Samuel Chukwueze. Na 43 minuten, Arnaut Danjuma verdubbelde de voorsprong voor Villarreal team, met een rechtervoetaanval in de doos.

Met 65 minuten op de klok, spits is uiteindelijk gesubbed. In de 76e minuut, Unai Emery's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van José Luis Morales met een rechtervoetaanval van buiten het strafschopgebied. Met 80 minuten op de klok, Villarreal verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits met een linkervoetaanval. In de laatste minuten van de wedstrijd, José Luis Morales hebben de hattrick, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied, na een assist van Giovani Lo Celso voltooid. Met dit doel heeft José Luis Morales zijn doel zeven van de huidige campagne behaald.

In verband met komende competitiewedstrijden, Villarreal bezoek Austria Wien.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker vascoribeiro
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
VILLARREAL
TEKENEN
AUSTRIA WIEN

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 06 oktober 2022 - 20:00
Ciutat de València
Jochem Kamphuis
5-0
Álex Baena 18'
Arnaut Danjuma 43'
José Luis Morales 76' 80' 88'