Internationale
Eert zelfs in een veelbewogen wedstrijd met 4 goals

Troyes te goed voor Stade de Reims bij Stade de L´Aube

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/02 23:59
E0

In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 9 van Ligue 1, de wedstrijd tussen Troyes en Stade de Reims op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Komen in de wedstrijd, Bruno Irles's team kwam van een overwinning en Óscar García's team kwam van twee nederlagen. Jackson Porozo was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Folarin Balogun met 13 minuten op de klok, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Sub Wilson Odobert, in de 34e minuut, veranderde het verloop van het spel.

Na 51 minuten, spits ontslagen voor Troyes, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. In de 54e minuut, Junya Ito scoorde het tweede doelpunt voor Stade de Reims, met een schot met de rechtervoet, na een assist van Alexis Flips. Na 56 minuten, Óscar García's team zag Junya Ito een rechtstreekse rode kaart krijgen in de 73e minuut, Mitchell van Bergen is gesubbed. Na 79 minuten, Azor Matusiwa is uiteindelijk gesubbed. Jackson Porozo maakte het laatste doelpunt met 90 minuten op de klok met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

Na het resultaat Troyes zijn 11e in de tabel, met 11 points, terwijl Stade de Reims op de plaats 17e zit, met 7 points. In hun volgende wedstrijd, Bruno Irles's team bezoek Nice. In de tussentijd, Óscar García's team speelt thuis tegen Paris SG.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TROYES
TEKENEN
STADE DE REIMS

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 02 oktober 2022 - 14:00
Stade de L´Aube
Benoît Millot
2-2
Wilson Odobert 51'
Jackson Porozo 90'
Folarin Balogun 13'
Junya Ito 54'