Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld een wedstrijd met 8 goals

Kristiansund BK te goed voor Rosenborg bij Kristiansund Stadion

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/02 23:59
E0

Met betrekking tot wedstrijdweek 24 van de Eliteserien , de wedstrijd tussen Kristiansund BK en Rosenborg op Zondag eindigde in een heel competitief gelijkspel, 4x4. Komen in de wedstrijd, Christian Michelsen's team kwam van een nederlaag en Kjetil Rekdal's team kwam van een overwinning. Casper Tengstedt was de man van de wedstrijd.

Sander Kartum opende de score met 24 minuten op de klok. Na 26 minuten, Leo Cornic getroffen voor Rosenborg, opgelegd door Casper Tengstedt. Kristiansund BK scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Bendik Bye, met 30 minuten op de klok, bijgestaan door Sander Kartum. Met 37 minuten op de klok, Snorre Nilsen verdubbelde de voorsprong voor Kristiansund team.

In de 46e minuut, het belangrijkste moment van het spel, toen Victor Jensen opkwam. Na 62 minuten, Casper Tengstedt schoot Trondheim team tweede doelpunt, bijgestaan door Edvard Tagseth. Met 72 minuten op de klok, Casper Tengstedt ontslagen voor Kjetil Rekdal's team, opgelegd door Carlo Holse. In de 76e minuut, Victor Jensen getroffen voor Rosenborg, opgelegd door Leo Cornic. Op een ongelukkig moment scoorde Sam Rogers een owngoal in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Rosenborg zijn 3e in de tabel, met 44 points, terwijl Kristiansund BK op de plaats 15e zit, met 17 points. In hun volgende wedstrijd, Kristiansund team bezoek Odd. In de tussentijd, Trondheim team speelt thuis tegen Valerenga.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 02 oktober 2022 - 18:00
Kristiansund Stadion
Daniel Higraff
4-4
Sander Kartum 24'
Bendik Bye 30'
Snorre Nilsen 37'
Leo Cornic 26'
Casper Tengstedt 62' 72'
Victor Jensen 76'
Sam Rogers 90' (og)