Internationale
      Juventus blijkt niet te stoppen op eigen bodem

      Juventus dreun Bologna

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/02 23:59
      E0

      Juventus overwonnen Bologna, 3x0, op Zondag, op wedstrijdweek 8. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag.

      In de 24e minuut, Filip Kostic openden de score voor Juventus, met een linkervoetaanval in de doos, gemaakt door Dusan Vlahovic.

      In de 59e minuut, spits maakten het tweede doelpunt voor Torino team, via een header, na een pass van Weston McKennie. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Arkadiusz Milik maakte het laatste doelpunt na 62 minuten met een linkervoetaanval in de doos. Na 77 minuten, Jerdy Schouten is uiteindelijk gesubbed.

      Na het resultaat Juventus zijn 7e in de tabel, met 13 points, terwijl Bologna op de plaats 17e zit, met 6 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Torino team bezoek Milan. In de tussentijd, Bologna team host Sampdoria.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      JUVENTUS
      TEKENEN
      BOLOGNA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 02 oktober 2022 - 19:45
      Juventus Stadium
      Rosario Abisso
      3-0
      Filip Kostic 24'
      Dusan Vlahovic 59'
      Arkadiusz Milik 62'