Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Santos Laguna op eigen bodem

      Mazatlán verliest van Santos Laguna

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/03 23:59
      E0

      Santos Laguna verslaan Mazatlán in een overwinning op Maandag, 3x0, op wedstrijdweek 17. Naar deze wedstrijdweek, Torreón team kwam van een overwinning en Gabriel Caballero's team kwam van twee trekt. Javier Correa heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      In de 53e minuut, Gonzalo Sosa had een gouden kans om te scoren, maar miste een penalty. Na 67 minuten, het belangrijkste moment van het spel, toen Javier Correa opkwam. Het openingsdoelpunt werd gescoord door Fernando Gorriarán na 71 minuten, vanaf de penaltystip. Met 85 minuten op de klok, Javier Correa scoorde het tweede doelpunt voor Santos Laguna, bijgestaan door José Ávila. Met dit doel heeft Javier Correa zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Javier Correa maakte het laatste doelpunt na 86 minuten.

      Na het resultaat Santos Laguna zijn 3e in de tabel, met 33 points, terwijl Mazatlán op de plaats 14e zit, met 17 points.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SANTOS LAGUNA
      TEKENEN
      MAZATLÁN

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U maandag, 03 oktober 2022 - 00:05
      TSM Corona
      Adonai Escobedo
      3-0
      Fernando Gorriarán 71' (pen.)
      Javier Correa 85' 86'