Eert zelfs in een spannende clash

Buit gedeeld tussen Millonarios en Flamengo

In een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.E van de Copa Libertadores, de wedstrijd tussen Millonarios en Flamengo op Woensdag eindigde in een gelijkspel, 1-1. Zowel Alberto Gamero's team als Rio de Janeiro (RJ) team speelden hun eerste wedstrijd in de competitie.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Na 62 minuten, Millonarios zag Larry Vásquez een rechtstreekse rode kaart krijgen Pedro opende de score met 63 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. Daniel Ruiz maakte het laatste doelpunt in de 80e minuut.

Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Millonarios speelt uit tegen Bolívar. In de tussentijd, Flamengo speelt thuis tegen Palestino.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com
      Relevant?
      Kwaliteit?

WEDSTRIJD