Doelpunten in overvloed als Slowakije overwinning op eigen bodem

Slowakije ga door naar de volgende ronde van UEFA Women´s Nations League

Slowakije uitgesmeerd Letland, 6x0, op Dinsdag, in een wedstrijd met betrekking tot van de UEFA Women´s Nations League. Na+primeira+m%E3o+%7Bvar0%7D+%7Bvar1%7D+tinha+vencido+%7Bvar2%7D+%7Bvar3%7D%2C+%7Bvar4%7D.

Vroeg in het spel, Tamara Morávková openden de score voor Slowakije. Met 6 minuten op de klok, Nikola Rybanská schoot Peter Kopún's team tweede doelpunt. Na 36 minuten, Slowakije nationaal team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Diana Lemesova.

In de 83e minuut, Mária Mikolajová verdubbelde de voorsprong voor Slowakije. In de slotfase van het spel, Peter Kopún's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Katarína Vredíková. Diep in toegevoegde tijd, Victoria Kaláberová scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Met dit resultaat is Slowakije door naar de volgende ronde van de competitie.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com
      Relevant?
      Kwaliteit?